Sur dag

20140605-220408.jpg

20140605-220329.jpg

20140605-220259.jpg

Bilder från fin dag igår.

Lider för tillfället av värsta Fear Of Missing Out pga det vackra vädret. När jag har jobbat, ätit middag, varit ute med hunden etc är klockan 18.30 och jag angstar jättemycket över att jag kommer att missa hela sommaren pga massa jobb och inga extra pengar pga bröllop. Har nu skrivit pga fyra gånger.

Anyway. Vred mig i olustiga ångestkänslor och scrollade Reddit när det plötsligt ringde två gånger på dörren. Lina och Ylva klampade in i min hall och var på lika dåligt humör. Där satt vi sen på golvet och var lite sura. Kändes mycket bättre att vara sura tillsammans. Sedan satt jag på fönsterbrädet och pratade i telefon med Mutti i 90 minuter. Är nu en ny människa! Har dessutom blivit erbjuden att stanna på mitt nuvarande jobb så borde ju vara glad idag! Ingen mer praktikantlön hurra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s