I lill-ettan

IMG_4989

 

I hemmet! Ogräset på soffborder är prärierosor, ser ganska vildvuxet ut men de kostade 1,50 styck så måste köpa ett par buketter… Skulle det inte se helt fantastiskt ut med en äkta matta under soffbordet? Att de ska vara så jäkla dyra, till och med på auktion. Men vi får återkomma till den post-bröllopsresa tror jag.

Sitter nu och tittar på medan Riku lagar grekiska köttbullar. Det är alltså lammfärsbullar med finhackad feta och oliver i som vi äter med tzatsiki. Otroligt gött. Som ett litet tips om söndagsmiddagsinspirationen tryter. Jag hittade dessutom en slatt rödvin som blev över från fredagen, WIN! Resten av kvällen ska vi knarka Orange is the new black, bara sett ett avsnitt av nya säsongen hittills.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s