Den längsta veckan i mitt liv

20140612-083049.jpg

Är precis vad detta är. Sitter i bussen och myser med en kaffe. Känner lite stress över att jag måste planera min enda semestervecka i detalj. Är nämligen livrädd för att det plötsligt har blivit tisdag och det enda jag gjort är att sitta i soffan och stirrat på netflix i tre dygn. Nej nåt måste hittas på!

16 timmar jobb kvar denna vecka och sedan helgfrihet. Vi åker till Lovisa. Brukar göra den stan på cirka 9 minuter. Går in i två inrednintgsbutiker, en snabbis på Seppälä och äter till sist en körv på bensinstationen. Mycket bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s