PraktikantN lönar sig

20140618-223929.jpg

Imorgon ska jag lyxa till det och jobba hemifrån. Sitta vid köksbordet i skitigt hår och luncha med Mutti. Även om jag är lite stressad, mycket på jobbet nu så känns som man borde vara där. Dags att stiga ut ur praktikantrollen och ta lite mer ansvar. Jag tycker det är så bra när människor vågar hoppa på en praktikplats (alltså efter examen) för att det eventuellt finns en chans till fast anställning. Jag gick ner en del i lön från mitt tidigare jobb, bara för att jag tyckte att företaget jag ville till verkade vara ett lärorikt och coolt ställe att jobba på. Rekommenderar verkligen att söka en sådan chans om man bara har möjlighet till det! Bättre arbetsintervju finns inte.

Okej nu blev det här ett sjukt pretto inlägg. Medan jag skrev det här försökte Riku klämma en finne på min axel. Den var ej mogen. Over.

2 thoughts on “PraktikantN lönar sig

  1. kajsa skriver:

    Du har så rätt! och kul att de lyckades, alltså ledde till ett jobb du trivs med samt fick fastanställning :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s