Hemmet

20140622-174854.jpg

Home sweet home! Skönt att vara hemma efter kanske bästa midsommarhelgen i mitt liv? Som en liten semester har det varit. Gourmetmiddagar (enligt mig i alla fall hehe), vin, bastubad, flera timmar i solstolen som resulterade i färg på kinderna, jordgubbar, skumpa, dans, perfekt sällskap och 9 timmar sömn varje natt.

Nu lider jag av söndagsångest deluxe för första gången på länge. Kan bero på att jag nu börjar fatta att nästan alla ska ha flera veckor semester alldeles snart. Får bara mässa september september september i mitt inre hela juli.

20140622-175651.jpg

Nu ska jag dammsuga våra 48 kvadrat så snabbt jag kan, sedan väntar söndagsmaten nummer ett: tortilladas (uttalas med släpig amerikansk accent, tack.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s