Gott&Blandat

Hejhej, äntligen är klockan snart 17. Efter jobbet ska jag gå till TIGER och shoppa lite bröllipyssel. Oklart vad ännu. Kanske lite cocktailstickor? Behöver också en pocketbok till veckoslutet och ett par nya jeans och ett ljus. Fatta hur mycket stearinljus man har konsumerat den här sommaren! Förra sommaren tände jag inte ett enda ljus på tre månader. MYSBELYS

Annat? fått bra TV-serietips av min kollega. Blir Fargo och Silicon Valley som nästa alternativ. Silicon Valley lär påminna så mycket om vårt jobb att det är deprimerande (obs säger inte detta för att verka cool.) Ska nog ge det en chans. Jag undrar hur mycket tid man lägger ner tid på att välja film eller tv-serie? Har inget bra att kolla på för tillfället och varje hemmakväll scrollar vi igenom 1. Pirate Bay 2. Netflix 3. iMovie 4. Svenska filmer. Ack detta verklighetsflyende!

20140626-160920.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s