Sucky bloggy

20140703-230230.jpg

Ursäkta för värdelös bloggning men så här trött som jag ser ut på bilden har jag varit de senaste dagarna. Så mycket att fixa konstant. Gårdagens middag blev en äggsmörgås och dagens en snabb hamburgare, urk. Men nu är vi i alla fall packade och matshoppade för start till landet imorgon klockan 16. Jag ska vara i Snappertuna i 7 dagar och 2 i Lovisa. Fatta lyxen? Dessutom har Rikus supersnälla kollega lånat ut sin bil till oss så kan bekvämt åka mellan västra och östra Nyland denna vecka.

Imorgon ska jag in till stan på lunchen för möte med banken. Måste sätta i gång den här bostadsköpsprocessen på allvar nu. Igår var vi och kollade på kanske drömlägenheten i Bortre Tölö/ Mejlans. Men insåg att jag får magsår med flytt innan brölli så vi får tyvärr avvakta. Märker att jag blir mer och mer kräsen. Nu är vi uppe i minst 60 kvadrat och helst balkong. Då får man tulla lite på ett übercentralt läge, men det stör inte mig. Vill gärna hitta ett hem där vi kan bo länge (alltså typ 4 år är länge för mig hehe, älskar faktiskt att flytta!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s