DIY dining table

 

Riku ska semestra ensam i två veckor efter att jag börjat jobba. Jag har föreslagit att han ska bygga ett nytt matbord åt oss och han har lovat att försöka! är så jäkla trött på vårt vita skrangliga från IKEA.

Är jättesugen på DIY-bordet nedan. De har en massa gammalt virke på Rikus lande så jag hoppas vi hittar tre riktigt fina, breda och rustika brädor. Stolarna tänker jag köpa på huuto. Återkommer med resultat i typ augusti.

5-diy-reclaimed-dining-tables-that-inspire4 table-11

 

 

One thought on “DIY dining table

  1. Tina skriver:

    Sabina Rönn-Aro byggde ett matbord åt dem av gammalt virke. det blev skitsnyggt! Jag vill också ha!! Men jag behöver ett som man kan ändra storleken på så det är lite svårt att bygga ett sånt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s