Nailz

20140708-161917.jpg

Jag har vuxit fast i en rottingstol på terassen. Målat naglarna i en, enligt mig, skitfin färg. Funderar på att ha den på brölli? Ser fin ut tillsammans med blinget. Eller så kanske jag slår på stort och fixar en fransk manikyr. Känns dock lite 2011? Eller så är jag bara så van vid att ha haft ovårdade naglar sen jag började spela handboll 1999.

2 thoughts on “Nailz

  1. Anne skriver:

    Nejnej, fransk manikyr är aldrig 2011. Det är alltid perfekt. Och vad din ring är snygg! En sån vill jag ha.

    • smulan skriver:

      Okej om du säger det så! Är så dålig på naglar alltså, har varit på manikyr en gång i hela mitt liv. Tack, Riku budade in den på auktion :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s