Sneaky peeky

20140711-100054.jpg

Sniikkis på nya matbordet. Betsningen blir så snygg tycker jag, perfekt kontrast mot vitt golv sedan ni vet. Till det hoppas Riku hitta ett par ben i gjutjärn och jag söker de de perfekta stolarna med ljus och lykta. Gärna i rätt modern och industriell stil. Synd att de vita metallstolarna jag dreglat över i snart ett år kostar 155 euro styck! Blir lite heavy när en behöver sex stycken.

20140711-101221.jpg

Om man vill får man gärna köpa vårt gamla bord när det nya är klart! Måtten är ca 75 x 180 cm, smäckert och smalt för ett mindre utrymme, men rymmer ledigt max 8 pers som äter runt bordet. Skivan i helt perfekt skick trots att det kommer från Ikea (vi var lite skeptiska först). Kom och hämta för ett par tior!

20140711-101641.jpg

2 thoughts on “Sneaky peeky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s