Tipsarn

20140718-112406.jpg

Här kommer tre tips till er från mig:

– Swedish House Mafia dokumentären ”Leave the World behind”. Helt underhållande och ger en inblick i housemusikens värld som får en att fatta att den musiken hör hemma på mindre klubbar i stället för arenor som rymmer 60 000 pers.

– Picnica varje dag efter jobbet. Igår slängde Riku ihop en sallad med det vi hade i kylskåpet, tog med överblivet vin från tisdagens middag och plötsligt hade vi värsta lyxeftermiddagen. Vi kör samma koncept idag igen med Danne och Åsa.

– Den absolut bästa sommarlåten just nu!

2 thoughts on “Tipsarn

  1. Lina skriver:

    Hmm.. Vet inte om jag håller med om det där. Swedish House Maffia fungerar enligt min mening definitivt för stora arenor. Hur tänkte du? <3

    • smulan skriver:

      Ah jag menade liksom kanske mer ur artisten synvinkel eftersom de verkade vara så deppiga pga storheten och opersonligheten och verkade med vemod minnas de bättre dagarna på mindre klubbar på typ Ibiza. Och just house/elektronisk musik skulle jag helst själv lyssna på på en mindre klubb och inte Hartwall Areena :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s