Middagssuktarn

Har varit supereffektiv och inspirerad på jobbet idag. Usch vilken äcklig mening men så är det. Gillar kombinationen av mina arbetsuppgifter för tillfället. Lite kreativt och lite operationellt. Nu sitter jag mest och väntar på att Riku ska komma och hämta mig till en lägenhetsvisning. En lägenhet som jag är sjukt o-ivrig på men Riku vill typ flytta in. Jag: den har inga herkkun Riku: det går att fixa Jag: mmm

Före det ska vi svänga via butiken och köpa kantareller, persilja, potatis och biff! Har suktat efter husmanskost hela dagen.

Bonusbild på hund:

20140724-165259.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s