Skumpaonsdag

20140731-083053.jpg

Efter en hemsk jobbdag igår satt jag med flickorna på vår innergård och drack skumpa tills det började skymma klockan elva. Was very well needed. Varma, mörka kvällar är det bästa jag vet. Känns så sydeuropeiskt.

Idag ska jag hämta bilen från Larsvik och ha den hela helgen. Mutti och Vati åker till Wien. De har pool på hotellet. Jag känner avund. Vi drar i alla fall till landet och försöker eliminera ett getingbo vid strandtrappan. Annars kommer jag inte våga gå ner de 83 trappstegen till stranden = inget sim i havet. Min bror blev stungen tre gånger på en gång förra veckan så vi måste säkert gardera oss med skyddsklädsel eller något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s