Lite brådis

20140804-120741.jpg

Det här ville jag göra i morse när väckarklockan ringde. Har ägnat morgonen åt möten (min arbetsroll kommer att ändra igen) samt att ringa ca 10 bröllisrelaterade samtal. Nu snabb lunch där jag ska försöka klura på sittordningen. Sista dagen för RSVP är på onsdag, hoppas på att få in alla svar nu under veckan så att vi kan göra bordsplaceringen helt klar.

Idag träffar Riku en remppagubbe i vår nya lägenhet. Min dröm är att han kommer att säga att allt är klart den 6.9 men vi får väl se. Så sjukt onödigt inlägg detta, men min hjärna går lite på övervarv för tillfället. Jag håller er uppdaterade.

H. Stressad_88

6 thoughts on “Lite brådis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s