Höstdrömmen

20140806-084919.jpg

Min älskade cashmeretröja kom igår. Behöver nu bara ett par nya läderstövlar och en snygg halsduk. Lite sugen på en ljusgrå från Balmuir, min mamma köpte en syrenlila att ha som sjal på bröllopet och den är helt underbar!

Kommer att tillbringa nästan hela september på sydligare breddgrader så i väntan på oktober! Då ska jag gå i skogen utanför vårt nya hus med min hund och ha på mig alla mina nya kläder. Långsamt plocka upp ett fräscht rött lönnlöv som jag leende sticker i en liten vas på fönsterbrädet när jag kommer hem. Sveper sedan in mig i en ny, vit yllefilt från Balmuir (endast 300 euro, red. anm), går ut på balkongen, tänder några av mina fem ljusslingor och dricker en kopp te. Eller ett glas rött.

DRÖMMEN

3 thoughts on “Höstdrömmen

  1. Kiri skriver:

    Brukar inte gilla hösten men blir ju helt sjukt jäkla pepp för jag får VÄRLDENS BÄSTA GRANNAR :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s