Nya tag imorgon då

Herregud att man kan vara på dåligt humör idag! Är inte ens glad över att det är fredag imorgon? Bläbläblä kan någon snälla skriva något roligt? Som att allt kommer att bli bra? Vår lägenhet kommer bli fantastisk, renoveringen supersmidig, och vårt bröllop oförglömligt. Eller bara att samtliga kläder på Beam kostar 20 euro och att alla i Finland får en gratis semesterresa till Kap Verde av staten. Sådana meddelanden går också fram.

20140807-222443.jpg

Jag i en gladare stund.

2 thoughts on “Nya tag imorgon då

  1. Kiri skriver:

    Det kommer så att vara värt det! Jag vet att det är mycket med remppa och bröllis, men kom ihåg, allt ni gör är frivilligt och ni har själv valt det av en anledning – för att det kommer att bli awesome! Både brölli och remppa! Skriv to do lappar för att minska på sakerna att hålla reda på i huvudet, viktigt att det finns små boxar brevid sakerna att göra som man kan kryssa i när man gjort det man skall, finns ingen bättre känsla! You can do it, powerwoman (syftar på det nyare inlägget)! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s