Svalka

20140807-214446.jpg

Okej första kvällen på 6 veckor som jag hade det lite svalt? Njöt som fanken. Men kom sedan sedvanligt hem till en bastu. Lider faktiskt så sjukt mycket att man inte kan vara här hemma. Flyttlådor, dammigt, äckliga svettiga, smutsiga, korviga lakan utan mysiga täcken och en temperatur på runt 28 grader. Alla fönster öppna och folk som hojtar på gatan nedanför hela nätterna. Fan vad jag ska minnas det här innan jag klagar på vintern i januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s