Bästa veckodan!

20140808-083642.jpg

20140808-082134.jpg

Hur sur och irriterad en än är dagen före så är det svårt att inte vara glad en fredagsmorgon! I äkta blondinbellsk anda köpte jag god frulle, lockade håret och satte på mig en trevlig (för kort för jobbet egentligen men wth) klänning. *pOwErWoMaN*

Beslöt oss för att ta en paus från allt. fixande och dra till landet direkt efter jobbet. Så skönt. På söndag ska vi packa ihop våra två (!) loft så gäller att spara krafter inför det. De har ju fungerat som utmärkt förvaring hemma hos oss, men mindre kul att nu gå igenom vad vi egentligen har slängt upp dit under de senaste två åren. Oh well.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s