Tvättardag

20140824-124846.jpg

Sitter här med ett saftigt fyratimmars set i tvättstugan framför mig. Under tiden packar jag både för bröllopsresan, bröllopsnatten och en flyttlåda. Ovan bild på en fin kavaj jag köpte igår. Både bekväm, modern och elegant på samma gång. Nu ska jag fortsätta här, nästa vecka blir helt galen så ska försöka få lite inre zen med en kopp kaffe och hjärndött program på tv:n innan jag sätter i gång.

8 thoughts on “Tvättardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s