Badrumsplan

20140827-193934.jpg

Badrummet är beställt! På lördag välja kakel (vill aldrig se kakel igen efter detta) på Laattapiste och sedan börjar renoveringsfirman med badrummet på måndag. Kul! Dessutom sa disponenten att vår renovering definitivt kommer att höja värdet på bostaden, han hade först tagit för givet att vi skulle göra något halvdant. Åldersrasism? Oh well, badrummet ska enligt löfte bli klart sista september, men går det en vecka över så kan vi leva med det. Får kissa på jobbet haha.

9 thoughts on “Badrumsplan

  1. (Le DJ) Jennifer skriver:

    Hoppeligen ett onödigt tips, men kan kanske ändå vara till nytta. Ert husbolag har möjligtvis en WC i samband med den allmänna bastun (om ni har en sådan) som man kan använda i värsta fall. H: Vi hade nytta av vår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s