Bajebajebajs

Jag vet inte senast när jag har mått så här otroligt skit? 38 graders feber är ashögt för mig och jag har försökts svara på jobbmejl hemifrån, kommer inte ens ihåg vad jag har skrivit. Har dessutom världens slemmigaste flunssa och är LIVRÄDD för att det ska utvecklas till något beständigare (läs: brölli nästa lördag.) Blir läkare direkt på måndag om det inte ger med sig.

20140829-095214.jpg

Vill vara frisk och glad!

6 reaktioner på ”Bajebajebajs

 1. Cat skriver:

  Krya på dig! Jag gifte mig i början av sommaren och var alldeles livrädd för att bli sjuk, men det goda är att nästan allt går att ordna; har man feber/värk KAN man överleva Buranan avulla. Den största mardrömmen vore att ha magsjuka, för det kan du inte fixa på kort varsel.
  Men nu har du ju en hel vecka på dig att bli frisk, så det kommer att gå galant.

  • smulan skriver:

   Tack! Jep tur det, så rädd bara att någon annan viktig person ska bli sjuk nu när vi är mitt i höstförkylningarnas tid :(

 2. Alexandra skriver:

  Nu ska du börja tanka zink!! Ta dubbeldos fram till brölli dvs minst fyra tabletter i dagen. Zink får du (kan riku hämta åt dig) från Life till exempel. C-vitamin i alla former är också super!

  • smulan skriver:

   Ok, tack :) Riku får köpa till oss båda, är ju livrädd att han blir smittad. Han sover så på soffan denna weekend!

 3. Läsare skriver:

  Hej! Kan starkt rekommendera att riva en rejäl bit färsk ingefära och hälla kokande vatten på. Drick sen i lugn och ro. Verkligen det bästa mot sjukdomar. Och lycka till med bröllopet! Och skit i jobbmejlen då du är sjuk ;)

  • smulan skriver:

   Jag har skickat Riku för att köpa färsk ingefära och zinktabletter så hoppas vi klarar oss :) mår som tur redan pikulite bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s