Pladdder

Screen Shot 2014-08-29 at 7.31.34 PM

 

Såå uuttråkad. Har ju legat ensam hemma hela dagen. Sovit, stirrat rakt ut i tomma intet, sett hela MTV Music Awards, gjort collage på lite vardagsrumsstämning i vår nya lägis, gett upp klockan 16 och tagit febernedsättande, svettats som fanken medan jag försökte fixa en jobbgrej där ingenting fungerade och min feberhjärna hade glömt alla logins och jag måste be en kollega göra nya till mig, sett hela Dead Poets Society-filmen, ätit en smörgås och en skål glass. Nu kurrar magen men får inte tag på Riku, skulle vara häääligt med lite middag. Har ringt tre gånger och skickat 15 sms. Han tror säkert jag är döende.

Imorgon borde vi köpa våra kakel, så det är bara att slänga en burana i ansiktet och åka mot byggvaruhusen i Esbo. Ser redan nu framför mig hur jag kallsvettas. M-m-mm. Men de där kaklena måste köpas imorgon för att byggarna ska kunna börja fixa, och att inte vara med och välja är ej en möjlighet.

Oh well, nu ska jag försöka ringa Riku igen, är sugen på typ saltkorn till middag.

EDIT: 5 minuter senare LYCKANS dag Riku kommer hem sallad och hönsfileer i koriander och lime om en stund. Blir en mycket late night dinner men tror det är bra med lite hälsosam mat för oss båda.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s