Reselektyren

20140901-201523.jpg

Reselektyren. Sammanlagt 11 böcker, fast Knausgården räknar jag som två stycken så med 12 böcker borde jag klara 15 dagar. Alla är nya förutom Drömstället som är min absoluta favoritbok. Brukar läsa den en gång om året. Så det blir väl fjärde gången jag läser den nu!

2 reaktioner på ”Reselektyren

 1. Anne skriver:

  Vet du att vi läser tydligen enbart samma böcker. Jag har läst alla i din hög förutom Hosseini och Theorin. Men de har jag i min hylla. Allende lämnade jag oläst, kolla nu först om du gillar stilen i denna, är olik hennes tidigare.

  • smulan skriver:

   Trodde först just det här var ett sms och svarade OK! till dig. Haha.

   Bra smak Anne, lite högt och lite lågt i en perfekt semestermix :) Har inte läst Allende tidigare men min mutti diggade denna och lånade åt mig, får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s