Café

20140902-084027.jpg

Fazer i Forum har fått sig en liten update, snyggert! Vi hade möte med alla bestmäm, brudtärnor, våra mammor och vår Toastmadame igår. Hade skrivit en ganska diger lista på program under fredag, lördag och söndag men tror inte att någon tyckte jag var konstig haha. Känner mig ändå riktigt lugn nu inför bröllopet, Riku kommenterade att jag var ”helt galen” för ett par veckor sedan och nu börjar bli mig själv. Såklart, kan ju slappna av nu när alla bitar börjar falla på plats, och på onsdagen har vi golv i hela lägenheten och vi har till och med fört två billaster med lådor redan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s