Mördarflunssan

20140902-155207.jpg

Fantastiskt office view idag.

20140902-155149.jpg

Kalla mig rosköparn

Alltså den här flunssan börjar bli ett skämt. Idag gick jag hem efter lunchen, låter ännu också som en jäkla seriefigur och hostar nätterna igenom. Fixade ett ärende på stan efter jobbet, har nu fixat undan en jobbgrej och ska nu bara lägga mig under en yllefilt. Har blivit ordinerad eucalyptys-ångbad så ska faktiskt prova på det. Och så massor te med ingefära som vanligt, inte för att det känns som att det hjälper så där jättemycket precis.

HEJDÅÅÅ BLIR DET INTE KUL NÄR JAG SKRIVER OM ANNAT ÄN SJUKDOM?

På tal om att blogga så ska jag försöka kika in här på söndagen innan jag åker till Italien, men sedan kan det vara lite tyst på bloggen under de kommande veckorna. Får se, skulle gärna blogga om resan typ varannan dag men borde verkligen koppla bort allt. Vi ska försöka fixa någon regel, 15 minuer internet varannan dag kanske? Riku pratar om att antingen lämna telefonen hemma eller skaffa en prepaidanslutning, så rädd är han att någon från jobbet ska ringa haha.

3 reaktioner på ”Mördarflunssan

  1. Malin E skriver:

    Vet du nu tycker jag du ska sjukskriva dig resten av veckan så att du blir frisk till bröllopet. Väldigt snopet om du är i halvskick på er stora dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s