LäkarN

Hejhej, på väg till läkaren i denna arla morgonstund. När jag bokade tid skrev jag ”omat häät tulossa lauantaina!!” i meddelandefältet. Snacka om desperat. Får se vad de säger, jag hoppas jag får vila ännu idag. Mår helt ok när jag vaknar men så fort jag stiger upp sätter den här skitsega och äckliga slemproduktionen i gång. Sayonara.

20140903-082813.jpg

Semester! Snart ses vi du och jag.

2 reaktioner på ”LäkarN

  1. kairi skriver:

    Ääk önskar jag hade tips åt dig. Skulle jag bo i stan skulle jag hämta rrrrikit äkta heimlaga svartvinbärssaft, det lär ska vara superbra. Iofs är jag själv ännu flunssig så kanske inte? Håller tummarna för att du kryar på dig till fredan senast!

    • smulan skriver:

      Tack gollo! Jag är nu sjukskriven hela veckan, fick slemupplösande medicin av läkaren och order om att röra på mig och prata så lite som möjligt! Antibiotika på fredag om detta inte hjälper…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s