Sängliggarn

20140903-111648.jpg

Sjukskriven resten av veckan och blev ordinerad att promenera runt och prata så lite som möjligt fram till lördag. Easier said than done men ska försöka. Har varit till apoteket efter slemupplösande medicin och köpte en bok. Har bytt om till pyjamas och tänker nu vila till 100 % i sängen hela dagen.

FRISK BRUD PÅ LÖRDAG HERE I COME!

2 thoughts on “Sängliggarn

  1. Cat skriver:

    Men herregud kvinna, hur KÄNNS det nu såhär inför bröllopet? Är allt klart? Är det mycket som ska fixas? Har allt gått väl i planeringen eller har det kommit läskiga överraskningar? Har du köpt Compeed för att kunna dansa hela natten på höga klackar? Näsdukar till kyrkan? Out of office reply på jobbet?

    /en junibrud

    • smulan skriver:

      Känns bra, är inte alls nervös? Planeringen har gått bra och det mest stressiga är väl att vi måste fixa festplatsen i skick på bröllopsmorgonen. Men annars koncentrerar jag mig på att bli frisk, detaljer som plåster och näsdukar fixar sig nog ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s