Tjejkväll

20140905-214639.jpg

20140905-214626.jpg

20140905-214615.jpg

Så mysig kväll med mina tjejs, vi dricker skumpa och har precis utbytt lite presenter. Snart ska vi krypa ner i samma säng. Så glad över Y och J, vet alltid precis var jag har dem och kan lite på dem till hundra. Några tårar har fällts ikväll men vi har också hunnit med att fixa lite blingiga naglar och lagat middag.

Nu gick flickorna iväg på prommis för att prata ihop sig lite inför något imorgon. Själv fattar jag inte att jag inte är nervös ännu heller? Men tror nog ändå inte jag kommer att sova många timmar i natt. Iik! Hörs kanske med en liten bildhälsning imorgon, annars på söndag.

8 reaktioner på ”Tjejkväll

  1. Jenny skriver:

    Jag önskar er en stämningsfull vigsel och bröllopsfest och ett lycklig äktenskap!
    Jättevackra blommor ni valt för festen.

  2. Catta skriver:

    Oj, så härligt, äntligen är det dags! Minns att alla frågade mig ännu på D-day ”Är du int nervös? Hur e du så lugn?” medan alla andra hösä omkring mig nervösa. Men vad va det nu att va nervös över när allt va så välplanerat? Måste dock erkännas att när kyrkans dörrar öppnades & jag såg alla gäster, började jag lite skaka…
    Huvudsaken att ni imorgon NJUTER (vilket jag vet att ni gör!) och tänker att allt fixar sig ändå! Kram & ha en häääärlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s