Hej Honeymoon

20140909-192938.jpg

Ok utsikt från balkongen.

20140909-192520.jpg

20140909-192455.jpg

20140909-192416.jpg

20140909-192354.jpg

20140909-192232.jpg

Nå hej! Här sitter en på balkongen och tittar romantiskt in i sin nyblivne makes ögon.

Reality check: Riku kollar på Apples nya produktlansering så jag tänkte blogga en snabbis.

Sitter faktiskt på balkongen och dricker vin, mycket skönt. Älskar detta ställe. Ganska litet men hemskt mysigt, tror vi behöver stanna här några dagar och bara landa, är ju ännu också helt pirrig efter bröllopet haha. Idag fick vi lite sneak peeks av fotografen. Kan ju bara säga så här, jag har alltid varit sjukt impad av hans bilder (Rikus kollega), men nu alltså. Mållös. Lovar posta några av bilderna under veckan som en liten preview till mina brölli-inlägg.

Det konstiga var att innan brölli fattade jag inte alla när jag fick kommentarer som ”du måst skriva mera om brölli på din blogg!” och ”hur ska ni göra det här och det här etc”. Hur kan någon tycka att det är så intressant tänkte jag. Men så här post-brölli kan jag säga att jag fattar grejen! Det är allt lite magiskt att gifta sig ordna ett lyckat bröllop.

Nåja, nog om det. Här kommer några fina bilder från otroligt vackra Positano! Idag har vi bara solat på stranden och strosat runt lite. Nu ska vi faktiskt gå och kolla in en shoppinggata som Riku upptäckte idag när han var på Uppdrag: Vinöppnare (visade sig vara sjukt svårt. ”I think you should find one in Sorrento”. Ligger 45 minuters bussresa härifrån?!)

Förresten: Miljoner tack för alla grattiskommentarer! Blev så glad!

3 thoughts on “Hej Honeymoon

  1. Jessica skriver:

    Ser helt ljuvligt ut! Och haha, kanske är bröllopsbloggandet en första insikt till babybloggandet – att det är intressant med utvecklingsfaser etc. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s