Dagens dress

20140911-191011.jpg

Dagens fideloo! Människor tenderar att faktiskt klä upp sig här, vilket är kul! Kan också bero på att klientelet främst består av till synes sjukt förmögna amerikaner. Som tur även en hel del italienare! Börjar bli galen på att höra kommentarer som ”and yeah it’s so much easier to dress the kids now that they’re not attending public schools anymore” (true story) på stranden.

Alla fina klänningar som bara har dammat i garderoben under en stressig sommar får i alla fall äntligen luftas! Nu ska vi ut på middag efter att ha vandrat 13 km till en by som vi trodde att låg 5 km bort, oops. Blev buss tillbaka. Ska visa bilder från promenaden imorgon, helt fantastiska vyer!

2 reaktioner på ”Dagens dress

    • smulan skriver:

      Haha sant! Mitt hår är däremot längre än någonsin, funderar på att gå till någon lokal frisör här om jag vågar ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s