Bajs

20140924-182030.jpg

Skitdaaaag! Glömde telefonen på jobbet och måste åka tillbaka med bussen med en jättetung plansch + ställning plus min tegelsten till jobbdator som jag ska använda på en tillställning med jobbet imorgon. Borde äta middag. Riku renoverar. Borde packa ner hela lägenheten. Tvätta tre maskiner tvätt fram till klockan 21. Min jobbdator har pajat, hatar den datorn med hela mitt hjärta. Nu funkar den igen men så fort strömsladden dras ur så dör den. Nu ska jag trösta mig med ett avsnitt PH och en soppa innan jag börjar med allt ”kul”. Blä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s