Om tapeter och Linn Jungs opyssliga personlighet

20140924-232631.jpg

Skålhej! Fick idag veta att vi kan lämna nycklarna för vår gamla lägenhet en vecka in i oktober! En sådan lyx. Så vi bestämde oss för att flytta lite nu varje dag under veckoslutet. På söndag väntar sedan säng- och garderobsköp. Borde också tapetsera en vägg men det verkar så äckligt pilligt. Kan någon ge tips till en sjukt otålig människa som jag? Inte ens remppafirman ville ta sig an min lilla tapet. ”Kyllä te pystytte siihen” Ok. Vi har alla verktyg och till och med ett tapetseringsbord i paff som vi fick låna av Rikus bror. Så borde kanske inte var helt omöjligt. Tänker bara hela tiden på Linns glasstapeter (mönstret påminner om glasspinnar så refererar alltid till glasstapeten för mig själv) och peppar mig med att om Linn kunde så kan jag. Alltså inget illa Linn, men du verkar vara lika otålig och opysslig som jag och ändå har du tapetserat typ ett helt rum på 45 minuter verkar det som. Kommer jag alltså att klara det? Säg ja.

5 reaktioner på ”Om tapeter och Linn Jungs opyssliga personlighet

  1. Linn skriver:

    Oh noes, Smulkki. I hate to break this to you. Men jag fuskade på tapetfronten! Ääää. Jag målade sovrummet, hallen, barnrummet och vardagsrummet – MEN när köket skulle tapetseras stack vi till sverige och gav nycklarna till en kompis och sa ”fix this!”. Jag vågade inte eftersom vårt hus är så gammalt och snett och vingligt. Finna noll raka linjer att gå efter i ett trähus som snart fyller 100. Men jag HAR HÖRT att det är lätt! YOU CAN DO IT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s