15 reaktioner på ”Magiskt Brölli 6.9.14

 1. Jessica skriver:

  Härliga bilder, ser ut att ha varit en bra fest! Kanske det enda jag ångrar från vårt bröllop, att vi inte satsade på en ordentlig fotograf, även om vi som tur har många bra bilder ändå

 2. Sandra skriver:

  Varifrån är brudtärnornas fina klänningar? Letar efter nåt liknande själv till ett bröllop.

 3. Nelly skriver:

  Vilka härliga foton! De utsrålar sådan glädje och ni är så väldigt fina. För att inte tala om din eleganta brudklänning, alldeles ljuvlig. Grattis ännu!

  • smulan skriver:

   Tack, allt var helt fantastiskt den dagen! Och ja klänningen gillar jag själv starkt också, vet faktiskt inte om jag kommer att kunna sälja den! Köpte den redan för över ett år sedan, då jag hade svårt att hitta något som var just klassisk och elegant, som inte kostade 2000 euro och inte var tråkig :) när jag provade den där visste jag att den var det bästa jag kunde hitta!

 4. Jemppa skriver:

  Stort stort grattis till äktenskapet! :) Härliga bilder, de förmedlar verkligen känslan av en vacker, rolig och avslappnad fest, precis så som jag själv vill ha det den dagen jag gifter mej. Vilket jag blev typ jättesugen på att göra just nu, haha! :)

  • smulan skriver:

   Ja bilderna lyckas verkligen förmedla känslan och stämningen på festen :) bröllopet var nog så värt alla pengar, svordomar, svett och stress ;)

  • smulan skriver:

   Hej! På Merimelojat i Tölö :) Ganska uppbokat verkar det vara på sommaren dock, vi bokade ett år innan och hela augusti, som som vi hade tänkt oss ursprungligen, var bokad.

   • Lotta skriver:

    Tack ska du ha! Vi söker preliminärt för Januari 2016, så åtminstone är vi ute i god tid :) Har du några andra bra förslag som ni kanske kollade på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s