Lång dag

20140928-150927.jpg

Herregud är så matt. Tre timmar på IKEA. Vi köpte precis en ny säng, madrasser, varsin garderob med tre skåp,två bokhyllor, dörrar till bokhyllorna, lampor att ha ovanför matbordet, bockar att ställa bordet på, nytt överdrag till soffan, en divandel, lite fotoramar och en orkidé. Sådär, ni kan skriva upp allt. Som tur levereras det
mesta på tisdag så idag och imorgon hinner vi komma igång med att bygga bokhyllorna och kan börja packa upp lite lådor. Puuuuuust.

Nu myser jag i bilen på K-Rautas parkeringsplats. När allt är klart ska jag inte sätta min fot i ett byggvaruhus på flera år :)))

3 reaktioner på ”Lång dag

 1. Linda skriver:

  Så spännande med nya lägenheten, blir själv flyttsugen (och lite remppasugen…). Ert bröllop verkar ha varit så fint och lyckat, så roligt med alla bilder. Sku va roligt att höra dina bästa bröllopstips i nåt skede :)

  • smulan skriver:

   Huj remppa är inte så kul som man skulle tro! Speciellt inte när man planerar ett bröllop samtidigt ;) men ja bröllopet blev verkligen perfektion, fantastisk stämning! Jag tänkte faktiskt skriva lite tips nu när jag har hunnit smälta allt :) när ska ni gifta er, har ni ett datum redan?

   • Linda skriver:

    Ja, kan tänka mig att remppa verkar roligare än de kanske är i verkligheten ;) Jo vi har bokat 6 juni, så har nu lite smått börjat med planeringen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s