Vardagsångest

IMG_5699

Hej från en tant i Rom. Eller ja egentligen är det ju en vanlig jäkla onsdag. Får ångest av dessa rutinmässiga dagar. Vakna 7. Gå till K-Extra kl 7.20 och köpa lunch och frulle. Ta bussen 7.25 till Kampen. Åka över Västerleden till jobbet. Jobba 8-16. Åka samma väg hem. Gå ut med hunden. Packa en flyttlåda. Vänta på fredag. Hur ska man orka med detta tills man blir 65? Drömmer om att flytta till landet och öppna ett hundhotell. Eller något annat. Har aldrig haft ett sabbatsår eller en time-out. Senast var väl sista sommarlovet som man inte sommarjobbade. Tror det var sommaren mellan nian och ettan i gymnasiet HAHAHA. Synd att man inte är en förmögis.

Nog om det. Igår renoverade vi och byggde möbler i lägenheten precis hela dagen och kvällen efter jobbet. Somnade som en klubbad flamingo sedan. Idag får Riku lite renoveringshjälp så jag har åtagit mig uppgiften att packa ner alla våra kläder. Drömscenario: vika ner allt snyggt i lådor medan jag samtidigt skapar olika högar för ”slänga”, ”sälja” , ”spara”. Verklighet: jag slänger ner precis allt i 4 sopsäckar och två bananlådor.

 

 

 

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Vardagsångest

  1. Fager Dam skriver:

    Åh, rutiner. Jag saknar rutiner. Bara kaos min vardag. En dag börjar jobbet 5.30, en annan dag klockan 9. Vet oftast inte vad jag ska göra och vart jag hamnar. Frilansar för Yle som håller på med nedskärningar och borde kanske möjligtvis ta över vårt familjeföretag och komma på vad det ska satsa på i framtiden. Yikes. Nå, gräset är grönare….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s