Hösttränarn är delvis här

IMG_5193

När jag joggade i två minuter på vår bröllopsresa.

Träna var det ja. Har helt övergett träningen det senaste halvåret. Den ger mig inga kicks längre, och det suger. Tidigare tränade jag ju fyra-fem gånger i veckan och äskade det svettluktande och halvsunkiga gymmet på uni, hade liksom magmuskler som syntes! Nu, not so much. Men då hade jag inte heller ett heltidsjobb utan skrev ”bara” gradu samt jobbade deltid. Jag tänkte börja försiktigt med att varje tisdag och torsdag besöka jobbets gym på lunchpausen. Sparar massa tid och det känns så skönt efteråt. Kompletterar detta med en löptur på antingen lördag eller söndag i våra nya skogiga hoods. Börjar där och ser var det bär, tycker det låter som en ganska bra vana som kommer att bli lätt att hålla och öka på efterhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s