Outvilad på en måndag

Hejhej. Idag sade jag adjö till lill-ettan på morgonen. Världens finaste lägenhet som har tjänat oss väl. Lite sorgligt men vår nya lägenhet är såklart fantastisk. och fattar inte att vi (Riku främst) har gjort allt arbete själva förutom badrummet! Ikväll flyttar vi in för gott.

Sov sex timmar inatt och sex timmar igår natt så är HELT slut, hinkade kaffe som en galning idag. Trög dag på jobbet men ändå bra, gillar när jag får små egna projekt att jobba med.

Musklerna värker som fanken efter att ha burit lådor, möbler + stått böjd över pafflådor som jag försökt packa upp i vårt kaoshem. Idag gäller det att bara att fortsätta packa upp och försöka montera ihop sängen så att vi har någonstans att sova, hoppas det blir sådär före klockan midnatt.

På lördagen var vi ute med flickorna, det var länge sedan sist. Har saknat Helsingfors nattliv, mycket bekanta ute också. Sjukt rolig kväll, skrattade så mycket att jag grät vid flera tillfällen.

IMG_5786 IMG_5804

Vi rökte vattenpipa, fick lite Istanbulnostalgi. Egentligen förstår jag inte riktigt poängen med det, men det är väl en kul social grej och dessutom är det ganska gott.

 

20141006-084515.jpg

Obligatorisk selfie klockan typ ett före utgång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s