Badrumslyx

20141007-233139.jpg

Det enda jag kan säga är – lyxelilyx i vårt badrum. Det enda representativa rummet ännu också. Meeen vi tar en dag i taget, golvet börjar ändå synas nu. Kan ni förstå hur mycket jag väntar på fredag. Har redan planerat ultimat fredagsmys med VIN och GRYTA vid vårt nya matbord. Höjden av lyx dessa vardagskvällar de två senaste veckorna har varit en smörgås vid läggdags. Tja, bra detox efter bröllopsresan i alla fall. Och idag åt vi faktiskt lagad mat för första gången på två veckor! På golvet men det gör inget. Nu sömn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s