Sista möbelshoppingen

 

IMG_5281

Hejhejhej. Fatta känslan att vakna upp i en sprillans ny lägis idag på morgonen. Kaos i alla rum såklart, men allt är ändå så fräsch och nytt. Om två veckor borde också glasdörren till sovrummet komma, och så ska vi skaffa hallmöbler på veckoslutet. För tillfället ligger min superfina, nya jacka slängd över en gammal bananlåda.

Idag ska jag direkt efter jobbet till SugarHelsinki och snacka lite om min blogg, blir kul! Efteråt köpa en till liten Kartellampa och ett soffbord från Hay (om jag får det medsläpat på spårvagnen?) Sedan blir det paus i möbel- och inredningsshoppandet till november, börjar gapa ganska tomt i plånboken.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s