Segstartad söndag

20141012-110857.jpg

20141012-110436.jpg

Igår blev vi bjudna på middag till Jenna och Niclas på Lönnrotsgatan. Jag fattar inte vart 8 timmar försvann för vi var hemma vid 3. Oopsi. Tecken på bra kväll är det i alla fall. Spelade DRAW tills flickorna vann med ca 100 poäng.
Vaknade sedvanligt av barnen som springer på vårt sovrumstak varje morgon. Riku bara: okej det skulle kunna vara värre, vi skulle kunna vara i lägenheten.

Nu väntar jag bara på att Riku ska komma hem med frulle. Har beställt bacon, sylt och leverpastej. Mmm. Sedan ska Riku ha ”el-dag” här hemma medan jag ska försöka ordna upp lite och titta på Ensam mamma söker. Mysprogrammens drottning. Har köpt två lampor i lite mer industriell stil som ska hänga ovanför matbordet. Jag hoppas att det lyckas!

2 reaktioner på ”Segstartad söndag

  1. Maria skriver:

    Hej!
    En fråga som inte har med just detta inlägg att göra men ändå. :) Vart är brudtärneklänningarna ifrån? De är ju såååå fina!!

    • smulan skriver:

      Hej! Ja visst var dom fina! De kommer faktiskt från H&M, men bältet som hörde till var inte snyggt så en av mina brudfrämmor hittade ett spetsband i silver i en sybutik :) tyvärr köptes de redan på våren men du kan ju skanna nätbutikens rea om de skulle råka finnas kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s