Hur trött kan man va?

 

Alltså normalt att vara så här trött? Hade glömt hur trött man blir i november, gråmånaden.  Ska snart på middag med jobbet men tänker springa hem fort som fanken så jag hinner lägga mej raklång på sängen i 30 minuter. På veckoslutet ska jag inte göra något annat än sova. Orkar inte ens blogga, hörs när vi hörs häj!

IMG_5599

4 reaktioner på ”Hur trött kan man va?

  1. Hanna skriver:

    Alltså jag är också så trött!! Orkar nada. Inte ens sätta på en tvätt. Paradise Hotel är det ENDA min hjärna klarar av. Och jag tänker gå och sova innan klockan tio. Snark! Kanske det blir bättre i april?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s