Tackkortet

 

 

IMG_5880

 

 

 

brudparet_final-edit_web-4

 

 

Vi skickade ut tackkorten under veckan. Valde bilden ovan, ville ha en personlig men inte överdrivet stel och konstlad bid.

Några har frågat om min klänning – den är av märket Eternity Bride köpt på Arkadiagatans VIP. Nu har den kemtvättars för typ 200 euro och hänger bara ledset på en galge. Brööl. Kommer nog ändå inte att sälja den. Hur har ni gjort, brudar?

 

4 reaktioner på ”Tackkortet

  1. Sarah skriver:

    Jag sålde min på Lovebirds i Tölö, en vecka var den till salu och jag fick 70% av värdet tillbaka. Och någon annan fick en vacker klänning lite blilligare….win-win! :)

  2. Yvonne skriver:

    Jag bad om en låda från affären där jag köpte klänningen. Kemtvättade klänning och slöja, vek in dem i lådan med silkespapper emellan och förvarar dem nu där. För evigt.

  3. Sara skriver:

    Jag förde också min till kemtvätt för 200 euro! Och sedan har den hängt i en påse i mitt flickrum hemma hos mamma. Vill inte ha den här på vår vind eftersom det är kallt där och den kan typ börja mögla… Kommer säkert nog att bara spara den för evigt :) kunde inte göra mig av med den. Tror att man måste göra det GENAST, annars blir det för sentimentalt. Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s