Sköna lördag i min soffa

IMG_5911 IMG_5922 IMG_5927 IMG_5930

 

Idag var första gången på, utan att överdriva, tre månader som jag bara har hängt hemma och njutit av mitt fina hem utan att lyfta ett finger, Tog en runda på stan, köpte en dyna från Tine K Home och en tröja och klänning på H&M. Pizzaingredienser och vin som jag ska snart ska förtära i väntan på Riku som är på strategidag.

Låg just på soffan och bara läste på en bok i en timme!! Har inte hänt sedan bröllopsresan. Skönt. Imorgon väntar en dag full av renovering. De sista bitarna börjar falla på plats nu, och jobbar vi riktigt bra imorgon så är det bara en duschvägg, några lister och två dörrar som fattas sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s