Glad torsdag!

20141030-114903.jpg

Fina blommor av J och Y

Godmorgon denna torsdag! Är på sjukt gott humör idag? Kan bero på att jag har haft helt galen PMS i två veckor? Har inte alls varit mig själv. Underbart att vara kvinna.

På tal om kvinna beställde jag precis Lena Dunhams bok ”Not that kind of girl”, ska njuta av att läsa den. Försöker bli en lite mer zen människa och strävar nu till att läsa några minuter före jag somnar nu i ställer för att scrolla instagram. Blått ljus är ju förödande för nattsömnen, har en hört.

Lista på saker jag vill göra:

– Köpa ett par nya vinterskor i Stockholm, helst från Acne men de kostar 400 euro och vi har precis börjat amortera så såatt… vi kollar.

– Ordna en liten inflyttningsfest för typ 20-30 närmaste kring jul.

-Ordna en middag för min familj på Farsdag eftersom vi då äntligen borde ha fått våra fina dörrar på plats OCH ALLT ÄR KLART. Efter detta ska ni äntligen få se en ordentlig genomgång av lägenheten och en liten redogörelse av renoveringen, material och kostnader och tid etc.

– Fira en lugn fredag inför lördagens megafest. Det är den där legendariska festen i hästmanegen som vi brukar gå på varje år. Ni vet, skidstafett runt manegen på träskidor från 1800-talet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s