Spakväll och en lilltävling

 

IMG_5984IMG_5988

 

 

IMG_6010

 

Magnesiumfotsalt från BetterYou, ingefärs- och citronte, chokladte, chilite, chai- samt kanelte. Vintern ganska räddad skulle jag säga.

Hej kära bloggisar. Jag har ett samarbete med en PR-byrå i Helsingfors som heter Sugar Helsinki som endast representerar ekologiska och rättvisemärkta produkter. Har fått prova på en hel massa grejer, allt från mat till godis till vitaminer till smoothies till te till fotbadsalt. Just badsaltet ska ni också få prova på, tillsammans med fem olika tesorter. Älskar dessutom Pukkas tepaket, mycket dekorativa att ha framme.

Fotbadet provade jag ikväll genom att hälla i kokhett vatten i en skål och hälla i en redig näve med Magnesiumflingor. Magnesium är som de flesta som idrottar säkert vet, otroligt viktigt för både muskelprestation och återhämtning av muskler.  Så fatta att ta detta fotbad efter en joggingtur, eller kanske mer realistiskt i mitt fall – en heldag (eller natt…) på stan i klackar.

Om ni vill vinna settet ovan så ska ni bara plinga till i kommentarsfältet och berätta vad ni vill läsa mer om på Smulans Lifv. Punkt com. Drar en vinnare på måndag.

 

26 reaktioner på ”Spakväll och en lilltävling

 1. Bunny skriver:

  Ja vill också gärna läsa mera om inredning o remppan :) att köpa o remppa lägenhet sku ja så,gärna göra själv också men just nu passar int den idén i min livssituation så måst leva ut mian drömmar via andra :D

 2. Jeanette skriver:

  Det är roligt när du publicerar nya inlägg med en relativt snabb takt. Jag tycker om korta inlägg med vardagliga saker, så som boktips, vardagslyx, drömmar om nästa resemål och andra små funderingar.

 3. Anna skriver:

  Jag vill läsa mer om bröllopet och se mer bilder! Sen vill jag förstås också se bilder på nya lägenheten.

 4. Kajsa skriver:

  Jag tycker också det skulle vara intressant att läsa mera om er renovering, men även om ditt jobb och lite jobbtips :)

 5. Linda skriver:

  Jag vill gärna vara med i tävlingen och likt många andra vill jag gärna läsa (och se!) mer från både bröllop och lägenhet. Och höra hur det känns efter att de båda ”projekten” nu börjar vara klara, känns det tomt eller bara skönt?

 6. Linn skriver:

  Hej! Jag tittar gärna på mera bilder från lägenheten och bröllopsresan, älskar resebilder. Tack för kiva blogg.

 7. Nicolina skriver:

  Hej! Tycker om att läsa om din vardag, shopping, resor och lägenheten, allt i princip :)

 8. Alexandra skriver:

  Oj vad gärna jag sku vilja vinna det här sättet. BetterYou magnesiumspray är super, och har länge vilja testat fotbadsmineralet eller vad man ska kalla det ;)

  Jag vill se mera före- efter bilder från remppan och höra om det projektet i detalj. Gillar också att du uppdaterar ofta med små söta saker, men ibland sku jag vilja höra mera från djup-Smulan. Liksom livsfilosofier och framtidsplaner och sånt ;)

 9. Anne skriver:

  Hej! Jag läser gärna om er nya lägenhet och remppan, bröllopet, resor, allmänna livsfunderingar och om karriäraspekter (i den mån du vill dela med dig) :)

 10. Mia skriver:

  Ha! Klart jag vill tävla!

  Får jag önska fritt tycker jag mest om resor, inredning, böcker och mode i en skön mix. Kan kryddas med lite träning också!

  Happy helg,
  Mia

 11. Anne L skriver:

  Ååå, jag vill också tävla! Fina priser!

  Bilder på nya lägenheten, tips på matmys (restauranger och hemmarecept) och funderingar kring jobb och karriär (jag har själv fastnat i vad-skall-jag-bli-som-stor-träsket och älskar att läsa hur andra resonerar och funderar).

 12. Sara skriver:

  En salig blandning av: vardagsbabbel, bilder (inlägg utan bild=blä), karriärsplaner, tankar kring äktenskap, eget hem, barn och alla andra milestones i lifvet! Vardagstips, what not, fortsätt som förr :-)

 13. Mippe skriver:

  Läser gärna mer om nya lägenheten, hunden, din parrelation och vilka böcker du läst :)

 14. Jessica skriver:

  Ofta tycker jag att bloggar som dina skapar avubsjuka o så. Men din är jätte bra! Intressant om flytt bröllop o ja.. kanske nåt mer psykologiskt/djupt? Såå lyxig känner man sig i ditt o din bloggs sällskap smulan! ;)

 15. Maria skriver:

  Jag vill läsa mera om er hund (ja hade helt missat att ni hade en??) samt om hur det känns att ha flyttat till en lägenhet i ett hus som är lyhört. Jag bodde själv en tid i ett sådant hus (på hyra) och hatade varje minut..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s