Ni och ert bröllopsfrosseri

brudparet_final-edit_web-3

Riku-Jonski_2014-gruppbild_websize-7

 

Riku-Jonski_2014-websize_-119

Så många som önskar mer läsning om bröllopet. Men jag tycker ju att jag redan har berättat allt! Skulle vara fantastiskt att få gifta sig igen någon gång, alltså med samma partner då. Kanske man kan fixa ett tioårsjubileum sedan för alla sina vänner och familj. Skulle vara fantastiskt. Om 10 år är vi 36? Inte ens gammalt ju.

Ovan några bilder som jag inte tror att jag har visat. Goda tapas till förrätt (faten stod klart på bordet när gästerna satte sig) och som vitt vin hade vi valt mitt favoritvin, en Riesling från Alsace. Det röda alternativet blev en klassisk Valpolicella från Tommasi. Gott och tycker vinet passade till kalven (det lilla jag åt…). Fick sedan höra av många att maten hade varit otroligt bra. Åt ju själv ungefär fem gafflar mat på hela kvällen och en (!) sked av den (enligt mig svindyra) bröllopstårtan. Inte för att jag var nervös eller något, utan för att jag helt enkelt var så uppe i varv. Tur att alla andra njöt för min skull i alla fall!

2 reaktioner på ”Ni och ert bröllopsfrosseri

  1. Sara skriver:

    Alltså vi har tänkt ordna femårsjubileum :D känner också att jag vill gifta mig igen, haha. Så vi tänkte faktiskt ordna någonting då. Kanske inte rikigt lika stort som bröllopet dock. Men någon typ av fest blir det!

    p.s. vill se typ alla bröllopsbilder :) superfina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s