Affären

20141108-165841.jpg

Hej från soffan och årets bästa tv-serie The Affair. Den har verkligen allt. Och älskar miljöerna där den utspelar sig. Min önskedröm är att semestra i The Hamptons. Det bor sannerligen en liten amerikan inom mig. Efter att jag började kolla serien började jag googla hus på landet vid havet. Sedan kom jag ihåg att det är mörkt 7 månader om året så skippar nog den idén. Man ser ju ändå inte havet.

Nu ska vi på middag till Danne och Åsa för att fira Åsas juridikexamen. Myz.

5 reaktioner på ”Affären

  1. Ika skriver:

    Kan du tipsa vilken netflix-serie som är den bästa enligt dig? Ingen ångest utan helst feel-good, och Orange is the new black föll mig inte i smaken… Tack :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s