Gåva till brudtärnor

20141109-224431.jpg

Sitter här och kollar bröllibilder och blir supernostalgisk! Bröl. Saknar den mysiga veckan innan brölli där allt var så himla pirrigt. Armbandet som skymtar på Ylvas arm är förresten ett Infinity-armband av glittrande stenar från Pandora. Jenna fick ett likadant. Ville ge dem en minnessak som tack för all hjälp som samtidigt symboliserar vår starka vänskap. Annars också ett tips om du letar efter ett nätt silverarmband med en enkel detalj. Ångrar att jag inte köpte ett till mig själv hehe.

20141109-225057.jpg

20141109-230000.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s