Kontorsromantikern

 

IMG_6089

 

Lång och intensiv dag idag, kom precis hem, kokade en kopp glögg och ska nu slökolla på filmen Bridesmaids på telkkun i min soffhörna. Bor ju här i detta hörn när jag är hemma. Drömmen skulle ju vara att alltid kunna jobba hemifrån. Fast jag bara på något konstigt sätt älskar att jobba på kontor. Har en så romantiserad bild av det och jag drömde hela min studieliv om att få jobba på kontor, ha visitkort och många möten. Nu är en ju där hahaha så sjukt.

Blev visst ganska vitt i vardagsrummet förresten, oops. VAR INTE ALLS MENINGEN.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s