Späckad vardag men ändå inte?

20141113-183824.jpg

Ursäkta för oinspirerande blogg för tillfället. Hinner inte med något annat än jobb och hemmafix känns det som? Såg precis en bild på Instgram av någon som var på AW och jag bara va? Har precis kommit hem från jobbet och K-Marketen. I och för sig så är ju min make ännu på jobbresa så har idag fixat hund och middagslasset i min ensamhet. Ok låter ju inte som mycket men städade också hela lägisen från golv till tak i över en timme.

Veckoslutet som kommer ska ändå bli det bästa på länge! Riku är i Prag och jag tänker bara njuta av ensamheten, laga mat till mina vänner och dansa en sväng ute på lördag.

Nu en pizza i ugnen och så tänker jag tulla av en flaska rött som Riku fick av en kund hehehejehehehehe. Känns lyxigt för vi har liksom aldrig vin hemma? Sådana barnrumpor är vi ännu. Lyxig vuxenhet för mig är att alltid ha massa goda viner hemma. Vi återkommer år 2053.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s